Reviews


4 stars after 104 reviews
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit 4/29/2022
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect op tijd geregeld. Het was wederom heerlijk 4/23/2022
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is een restaurant dat kwaliteit levert wat ietwat omrijden meer dan waard is. 4/13/2022
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป 3/31/2022
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
eten was super!!!! 3/25/2022
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De rijst is geen sushirijst en daardoor vallen de maki uit elkaar. Smaak en textuur zijn ook echt anders. โ€˜Vullingโ€™ wel lekker. 3/21/2022
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De korting aangegeven op de website/app ivm bestellen voor 17:00 is niet toegepast. Ik heb hierover gebeld, maar er werd aangegeven dat dit nu voor 16:00 is. Op de website staat echter 17:00. Helaas was de kwaliteit van het eten deze keer een stuk minder goed als normaal. 2/7/2022
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere sushi, wel flinke stukken dus wel iets om rekening mee te houden bij de bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2022
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top echter miste wel de soyasaus. Heerlijk gegeten!!! 1/15/2022
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Signature rolls zagen en weer top en uit en smaakte heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Fantastisch eten! Lekker en ook heel mooi, luxe gepresenteerd!! Super prijs-kwaliteit verhouding ๐Ÿ‘Œ Bestelling duurde ondanks dat het heel vroeg in de middag was toch een heel uur, maar dat was het wachten meer dan waard. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ok sushi maar veels te duur verhoudingsgewijs. 12/15/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Warme gerechten waren koud. Prijs vs. hoeveelheid matig Prijs vs. kwaliteit matig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
8/27/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas dit keer een mislukking, pezige tonijn dus slecht stuk en slecht gesneden. Ook stukjes plastic van iets van verpakking tussen de sushiโ€™s. Jammer vorige keer was wel top. 8/14/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mwah. Te duur voor te weinig. Geen afbeeldingen van de sushi schalen: je krijgt dus maar 2 soorten bij de schaal(tje) van 16 stuks. 8/3/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas! Wilde deze eens uitproberen maar het was geen succes. Een deel van de bestelling ontbrak -wel voor betaald natuurlijk- en de zalm van de nigiri leek niet vers; was erg stug, niet kapot te bijten. Rest okay maar niet zo verfijnd. Al met al voor ons niet voor herhaling vatbaar. 7/24/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal heerlijk maar vandaag steenharde advocado, meer rijst en minder vulling dan we gewend zijn. Daarnaast nog de tip om minder plastich te gebruiken, nu is er een berg plastic afval , dat voelt niet goed. De website onthoud contactgegevens niet ondanks inloggen moeten we die telkens opnieuw invoeren. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/25/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk. Verrassing was de 25 procent korting! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eerste keer sushi besteld. Misschien ligt het aan de dag (dinsdag), maar rijst was behoorlijk droog. Kreeg indruk dat sushi niet helemaal vers was. Nog maar eens in het weekend proberen. 6/15/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker supersnel en supernetjes bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer genoeg komt de bezorger de laatste tijd met de auto terwijl op Ijburg alles makkelijk te fietsen is. Ook alle andere bezorgservices op Ijburg gebruiken de fiets. Ook is de hoeveelheid plastic buitensporig ook in vergelijk met andere services. De sushi is wel lekker maar je eet het dan met een slechter gevoel. 6/2/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! Genoten met kinderen en kleinkinderen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgtijden kunnen wat wisselen, maar de producten zijn erg lekker en supervers! Wat ik een groot nadeel vind is dat je een enorm pakket aan wegwerpplastic krijgt meegeleverd. Zou dat misschien anders kunnen? Dan is het echt perfect! 5/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke, verse, top kwaliteit sushi!! 5/5/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker! 5/4/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Stokjes en sojasaus zaten er niet bij en we vroegen om Vega en vlees gescheiden te houden en het zat door elkaar. 5/3/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kortingscode kon ik nergens meer invullen, wel goed opgelost dmv een tikkie! Eten was weer erg lekker. 5/1/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
erg lekker, zag er ook mooi uit en snel bezorgd 4/28/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was exact op de tijd die ik had gevraagd. Heerlijke superverse sushi, erg mooi op een schaal opgediend. Vitello tonato roll is een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zag er prachtig uit. Jammer dat de beef en ebi niet vers waren. Smaak was prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
All the websites belonging to the ijburgeats ring have the same issue. You select an address which is already present in the system and you have to always fill in the contacts details. I have also another idea: it would be nice to indicate that you have already some cards with the stamps so that when the delivery guys comes, you can pay in person with the discount 4/17/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi, het was smullen! 4/17/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was tasty but refinement can still be improved a bit (eg rolling them more tight). Personally no fan of smoky salmon taste is some of them. 4/16/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke, verse sushi, mooi opgediend. 4/12/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten top. De chopsticks en de soja waren ze vergeten. Effe gebeld en werd kort erna als nog bezorgd. Top voor de goede service. We bestellen zeker nog een keer. 4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi 4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The prawns were delicious but the sushi rolls fell apart when picking them up to eat. 4/10/2021
Sushi Chef 4 stars after 104 reviews
Sushi Chef