Reviews


5 stars after 77 reviews
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eerste keer sushi besteld. Misschien ligt het aan de dag (dinsdag), maar rijst was behoorlijk droog. Kreeg indruk dat sushi niet helemaal vers was. Nog maar eens in het weekend proberen. 6/15/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker supersnel en supernetjes bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer genoeg komt de bezorger de laatste tijd met de auto terwijl op Ijburg alles makkelijk te fietsen is. Ook alle andere bezorgservices op Ijburg gebruiken de fiets. Ook is de hoeveelheid plastic buitensporig ook in vergelijk met andere services. De sushi is wel lekker maar je eet het dan met een slechter gevoel. 6/2/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! Genoten met kinderen en kleinkinderen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgtijden kunnen wat wisselen, maar de producten zijn erg lekker en supervers! Wat ik een groot nadeel vind is dat je een enorm pakket aan wegwerpplastic krijgt meegeleverd. Zou dat misschien anders kunnen? Dan is het echt perfect! 5/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke, verse, top kwaliteit sushi!! 5/5/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker! 5/4/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Stokjes en sojasaus zaten er niet bij en we vroegen om Vega en vlees gescheiden te houden en het zat door elkaar. 5/3/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kortingscode kon ik nergens meer invullen, wel goed opgelost dmv een tikkie! Eten was weer erg lekker. 5/1/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
erg lekker, zag er ook mooi uit en snel bezorgd 4/28/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was exact op de tijd die ik had gevraagd. Heerlijke superverse sushi, erg mooi op een schaal opgediend. Vitello tonato roll is een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zag er prachtig uit. Jammer dat de beef en ebi niet vers waren. Smaak was prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/18/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
All the websites belonging to the ijburgeats ring have the same issue. You select an address which is already present in the system and you have to always fill in the contacts details. I have also another idea: it would be nice to indicate that you have already some cards with the stamps so that when the delivery guys comes, you can pay in person with the discount 4/17/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi, het was smullen! 4/17/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was tasty but refinement can still be improved a bit (eg rolling them more tight). Personally no fan of smoky salmon taste is some of them. 4/16/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke, verse sushi, mooi opgediend. 4/12/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten top. De chopsticks en de soja waren ze vergeten. Effe gebeld en werd kort erna als nog bezorgd. Top voor de goede service. We bestellen zeker nog een keer. 4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi 4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The prawns were delicious but the sushi rolls fell apart when picking them up to eat. 4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dit keer bestelling gehaald want bij bezorgen is de inhoud in de doos/schaal gehusseld/uit elkaar gevallen .... de overigens heerlijke sushi hapjes zijn qua vervoer dus redelijk kwetsbaar! Misschien andere verpakking overwegen? 4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden een assorti van 20 stuks besteld. Ik had gehoopt op 2 van elke variant. Maar we kregen 2 soorten , 10 van elk, vond ik jammer 4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi is niet lekker. Het is grof, te veel rijst, de ingrediënten zoals de avocado was bruin. Je mist de Japanse wijnazijn smaak in de rijst. Het was een grote teleurstelling. Wij zijn namelijk echt sushiliefhebbers en dit smaakt niet eens naar sushi. We hadden de signature rolls besteld. Kortom de duurste. 4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
rommelig en matige smaak 4/9/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Online bestellen, dat gaat soepel. Daarna ophalen. (Bezorgen in Purmerend is helaas geen optie). Het wordt een pitstop op IJburg. Met een snelheid waar Max Verstappen van droomt ben ik alweer opweg naar Purmerend. Aangekomen aldaar kan het feest beginnen. En tot op de dag van vandaag is het nog elke keer meer dan de moeite waard geweest om op IJburg te komen. "IJburg Eats" een super concept dus. 4/9/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aanrader! Erg genoten van de signature rolls 4/9/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden, heerlijke sushi en lekkere combinaties. Vriendelijke mensen bij het afhalen. Dus allemaal bestellen!!!!!! 4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super! 4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi. Niet de allerbeste die we ooit gehad hebben, maar ze zijn goed, groot en dat voor een goede prijs. Vandaar 4 sterren. Bestellingen via app en website verliep moeizaam, betaling werkte niet of het winkelmandje werd "leeggegooid" als je erop klikte om af te rekenen. 4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We vonden t lekker maar weinig keuze. De gerookte zalm bovenop vonden we niet erop passen maar los ernaast lekker. De paling was vurrukkelijk, de vleesrol was heerlijk. We hadden gisteren al besteld voor lunch dag erna kon allemaal fijn alleen vandaag gebeld of de bestelling nog zou komen. De eigenaar reageerde geïrriteerd naar mij ipv naar zichzelf dat hij de order niet zag en ik had al betaald Vond dat vervelend begrijp dat t deuk is maar hoef niet afgesnauwt te worden als klant. Maar direct goed geregeld binnen 15 min was bestelling er. We hebben genoten maar vinden t niet de lekkerste sushi op ijburg. 4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakvolle sushi. Goeie aanwinst voor IJburg. 4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was erg lekker. Het was vers en erg smaakvol. Wel vielen sommige stukken uit elkaar, dus de sushi mag ietsje strakker gerold worden. Maar verder heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar! 4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Graten in de sashimi en de sushi ziet er niet zo uit als op de website en hoewel het zeer vers was, vond ik de smaak niet lekker. De andere producten van dit restaurant zijn veel lekkerder. 4/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als je online bij verschillende eetgelegenheden wil bestellen is het niet mogelijk om in 1 x af te rekenen dat zou makkelijk zijn 😉 4/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Levering keurig op tijd, lekkere sushi van verse ingrediënten. Zeker een aanrader. 4/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. Tot de volgende x 4/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en snel geleverd ook. 4/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De sushi was lekker, met originele combinaties. Bezorging duurde even maar communicatie was goed en er werd nog een ijsje aangeboden ook, dat wordt gewaardeerd! Enige minpuntjes dat de box van 36 stuks maar 3 verschillende soorten bevatte, wat een beetje eentonig was. En de nigiri zalm lijkt van gerookte zalm te zijn gemaakt, dit vonden we niet zo’n succes. De smaak was verder goed, zou alleen de boxen met wat meer variatie aan smaken vullen. 4/6/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top! 4/6/2021
Sushi Chef 5 stars after 77 reviews
Sushi Chef