Reviews


5 stars after 82 reviews
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Levering keurig op tijd, lekkere sushi van verse ingrediënten. Zeker een aanrader. 4/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. Tot de volgende x 4/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en snel geleverd ook. 4/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De sushi was lekker, met originele combinaties. Bezorging duurde even maar communicatie was goed en er werd nog een ijsje aangeboden ook, dat wordt gewaardeerd! Enige minpuntjes dat de box van 36 stuks maar 3 verschillende soorten bevatte, wat een beetje eentonig was. En de nigiri zalm lijkt van gerookte zalm te zijn gemaakt, dit vonden we niet zo’n succes. De smaak was verder goed, zou alleen de boxen met wat meer variatie aan smaken vullen. 4/6/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top! 4/6/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste sushi van IJburg! Vers, smakelijk en een ongelofelijk mooi kunstwerkje om jezelf mee te verwennen. Ik ben helemaal om! Voor mij geen andere sushi meer in Amsterdam Oost! 3/30/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het bestelsysteem werkte niet goed hoorde ik nadat ik na 60' wachten maar belde, toen nog 30 minuten en mijn verjaardagssushi kwam met als tegemoetkoming een pot ijs ... fijn natuurlijk maar waarom hadden we een schaal met op 1 na allemaal dezelfde hapjes, de voorbeeld schaal was toch een mix? Jammer, jammer ... de smaak was oké maar niet echt verjaardagsachtig ! 3/13/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best sushi ever! 2/19/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer lekker! maar dit keer was de box veel minder dan we normaal gewend zijn. En op 2 nigiri na bestond het alleen uit kip en garnaal sushi... dus miste wat afwisseling voor een box This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker vers! 1/15/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Sushi! 12/28/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! 11/14/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als je belt is er heel veel mogelijk qua aanpassen van het standaard menu. Zeer behulpzaam personeel en heerlijk eten! 11/11/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en de sushi was voortreffelijk, voldoende voor 2 personen, was voor ons de eerste keer , maar zeker niet de laatste, zeker een aanrader. 11/11/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig , vers en heerlijk 11/7/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers en lekker. Een aanwinst voor IJburg! 11/6/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/6/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mjammie 11/5/2020
Sushi Chef 5 stars after 82 reviews
Sushi Chef