Reviews


4 stars after 109 reviews
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten top. De chopsticks en de soja waren ze vergeten. Effe gebeld en werd kort erna als nog bezorgd. Top voor de goede service. We bestellen zeker nog een keer. 4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi 4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The prawns were delicious but the sushi rolls fell apart when picking them up to eat. 4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dit keer bestelling gehaald want bij bezorgen is de inhoud in de doos/schaal gehusseld/uit elkaar gevallen .... de overigens heerlijke sushi hapjes zijn qua vervoer dus redelijk kwetsbaar! Misschien andere verpakking overwegen? 4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden een assorti van 20 stuks besteld. Ik had gehoopt op 2 van elke variant. Maar we kregen 2 soorten , 10 van elk, vond ik jammer 4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi is niet lekker. Het is grof, te veel rijst, de ingrediënten zoals de avocado was bruin. Je mist de Japanse wijnazijn smaak in de rijst. Het was een grote teleurstelling. Wij zijn namelijk echt sushiliefhebbers en dit smaakt niet eens naar sushi. We hadden de signature rolls besteld. Kortom de duurste. 4/10/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
rommelig en matige smaak 4/9/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Online bestellen, dat gaat soepel. Daarna ophalen. (Bezorgen in Purmerend is helaas geen optie). Het wordt een pitstop op IJburg. Met een snelheid waar Max Verstappen van droomt ben ik alweer opweg naar Purmerend. Aangekomen aldaar kan het feest beginnen. En tot op de dag van vandaag is het nog elke keer meer dan de moeite waard geweest om op IJburg te komen. "IJburg Eats" een super concept dus. 4/9/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Aanrader! Erg genoten van de signature rolls 4/9/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden, heerlijke sushi en lekkere combinaties. Vriendelijke mensen bij het afhalen. Dus allemaal bestellen!!!!!! 4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super! 4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi. Niet de allerbeste die we ooit gehad hebben, maar ze zijn goed, groot en dat voor een goede prijs. Vandaar 4 sterren. Bestellingen via app en website verliep moeizaam, betaling werkte niet of het winkelmandje werd "leeggegooid" als je erop klikte om af te rekenen. 4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We vonden t lekker maar weinig keuze. De gerookte zalm bovenop vonden we niet erop passen maar los ernaast lekker. De paling was vurrukkelijk, de vleesrol was heerlijk. We hadden gisteren al besteld voor lunch dag erna kon allemaal fijn alleen vandaag gebeld of de bestelling nog zou komen. De eigenaar reageerde geïrriteerd naar mij ipv naar zichzelf dat hij de order niet zag en ik had al betaald Vond dat vervelend begrijp dat t deuk is maar hoef niet afgesnauwt te worden als klant. Maar direct goed geregeld binnen 15 min was bestelling er. We hebben genoten maar vinden t niet de lekkerste sushi op ijburg. 4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakvolle sushi. Goeie aanwinst voor IJburg. 4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was erg lekker. Het was vers en erg smaakvol. Wel vielen sommige stukken uit elkaar, dus de sushi mag ietsje strakker gerold worden. Maar verder heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar! 4/8/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Graten in de sashimi en de sushi ziet er niet zo uit als op de website en hoewel het zeer vers was, vond ik de smaak niet lekker. De andere producten van dit restaurant zijn veel lekkerder. 4/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als je online bij verschillende eetgelegenheden wil bestellen is het niet mogelijk om in 1 x af te rekenen dat zou makkelijk zijn 😉 4/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Levering keurig op tijd, lekkere sushi van verse ingrediënten. Zeker een aanrader. 4/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. Tot de volgende x 4/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en snel geleverd ook. 4/7/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De sushi was lekker, met originele combinaties. Bezorging duurde even maar communicatie was goed en er werd nog een ijsje aangeboden ook, dat wordt gewaardeerd! Enige minpuntjes dat de box van 36 stuks maar 3 verschillende soorten bevatte, wat een beetje eentonig was. En de nigiri zalm lijkt van gerookte zalm te zijn gemaakt, dit vonden we niet zo’n succes. De smaak was verder goed, zou alleen de boxen met wat meer variatie aan smaken vullen. 4/6/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top! 4/6/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste sushi van IJburg! Vers, smakelijk en een ongelofelijk mooi kunstwerkje om jezelf mee te verwennen. Ik ben helemaal om! Voor mij geen andere sushi meer in Amsterdam Oost! 3/30/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het bestelsysteem werkte niet goed hoorde ik nadat ik na 60' wachten maar belde, toen nog 30 minuten en mijn verjaardagssushi kwam met als tegemoetkoming een pot ijs ... fijn natuurlijk maar waarom hadden we een schaal met op 1 na allemaal dezelfde hapjes, de voorbeeld schaal was toch een mix? Jammer, jammer ... de smaak was oké maar niet echt verjaardagsachtig ! 3/13/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best sushi ever! 2/19/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer lekker! maar dit keer was de box veel minder dan we normaal gewend zijn. En op 2 nigiri na bestond het alleen uit kip en garnaal sushi... dus miste wat afwisseling voor een box This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/17/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker vers! 1/15/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Sushi! 12/28/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! 11/14/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als je belt is er heel veel mogelijk qua aanpassen van het standaard menu. Zeer behulpzaam personeel en heerlijk eten! 11/11/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en de sushi was voortreffelijk, voldoende voor 2 personen, was voor ons de eerste keer , maar zeker niet de laatste, zeker een aanrader. 11/11/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig , vers en heerlijk 11/7/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers en lekker. Een aanwinst voor IJburg! 11/6/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/6/2020
Sushi Chefs Krijn Taconiskade 374 0202103126
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mjammie 11/5/2020
Sushi Chef 4 stars after 109 reviews
Sushi Chef